Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Vildan Sharapova

Türkiye'de star kadın oyuncu dendiğinde akla ilk Beren Saat ve Tuba Büyüküstün geliyor ama Vildan Atasever'in oyunculuk performansı ikisinden de kat kat üstün. Bkz: Atasever'in 'İki Genç Kız' ve 'Kader' filmlerindeki ödüllü performanslarına...
Vildan Atasever'in hem güzel, hem de yetenekli olmasına rağmen popüler dizilerin, filmlerin star oyuncusu olmamasını ise yanlış rol tercihlerine ve başarısız kariyer yönetimine bağlıyorum.
İsmail Hacıoğlu ile evliliğinin sona ermesiyle bir ara ortadan kaybolan ünlü oyuncu, 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' ile oyunculuk anlamında etkileyici bir dönüşe imza attı.
Vildan Atasever şimdilerde ise geçirdiği estetik operasyonla gündemde. 35 yaşında estetik operasyon geçirmesine ne gerek vardı diyecektim, ta ki ünlü oyuncunun yeni halini görene kadar.
Atasever'in önceden dudakları ve kaşları inceydi. Kaşlarını dolgunlaştırıp dudaklarını kalınlaştıran Atasever, neredeyse bambaşka bir insan olup çıkmış. Estetik değişim denince akla ilk 'Bridget Jones'la şöhreti yakalayan Renee Zellweger'in başarısız operasyonu gelir. Atasever ise olumlu anlamda bambaşka biri olmuş. Ben Atasever'in yeni halini, ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova'ya benzettim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA