Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sessiz hapşıran erkek kimdir?

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' isimli şarkısı ile tanınan genç şarkıcı Çağatay Akman, Twitter'dan 'Sessizce hapşırmaya çalışan erkek ibnedir' diye yazdı. Takipçilerinin tepkisini çeken Akman'a bir Twitter kullanıcısı, 'Senin gibi dar görüşlü, saçma sapan düşünceli insanlar, 100 milyon tık alıyor, sanat yerlerde resmen... Yazık be' sözleriyle tepki gösterirken, Akman buna da, 'Bak bak sessiz hapşıran nasıl kendini belli ediyor' diye karşılık verdi.
Akman'ın resmi Twitter adresinden yapılan bu homofobik paylaşım, büyük tepki gördü.
Daha sonra Akman, Twitter adresinin kısa bir süreliğine hack'lenip bu rezil paylaşımın yapıldığını açıkladı.
Şimdi Akman gibi yıldızı yeni parlayan bir şarkıcının hack'lenmiş olması kulağa daha mantıklı geliyor.
Ama tam tersi de olabilir; bu çocuğun RF'ın 'Jump' şarkısından kopya çektiği ortaya çıktı.
'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısının YouTube tıklanma oranları da şaibeli; 70-80 milyon tık aldı, dünya starlarını bile geride bıraktı.
Akman'ın daha önce yazdıklarına baktım; bir müzisyene yakışmayacak derecede kaba, alaycı, seviyesi düşük tweet'leri var. Açıkçası ben böyle bir gencin samimiyetinden şüphe duyuyorum. O rezil tweet'i yazıp çok tepki görünce 'Hack'lendim' yalananını uydurması da mümkün.
Ben, hack'lendiğini kanıtlamadığı sürece Akman'a inanmıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA