Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şenol Güneş’i kim giydiriyor?

Şenol Güneş, Türkiye'nin yetiştirdiği en başarılı üç teknik direktörden biri. Güneş'in 2002'de Milli Takım'ın başındayken Dünya Kupası'nda elde ettiği üçüncülük de futbolda elde ettiğimiz en büyük başarı.
O dönemde Hıncal Abi (Uluç), Güneş'le ilgili 'Blazer giymekle Mustafa Denizli olunmaz' diye bir yazı yazmıştı. O yazı, Güneş'in futbol felsefesiyle ilgiliydi ama Hıncal Abi ünlü teknik direktörün kıyafetini eleştirdi diye akıllarda kalmıştı.
O yazıdan sonra da Güneş'in giyim tarzı hep eleştirildi.
Eleştirenler haksız da sayılmazdı.
Güneş, Trabzonspor'u da, Bursaspor'u da çalıştırırken giyimine hiç dikkat etmedi. Açık mavi ceketin altına pileli füme pantolon ve kösele ayakkabı giyerdi. Takım elbiseyle uyumuna bakmadan hep bordo kravat takardı. Vücut ölçülerine uymayan bol takım elbiseler giyerdi.

STİL DANIŞMANI VAR
Aslında eski fotoğraflara baktığınızda görüyorsunuz; giyim kuşama önem vermemek futbol camiasının genel sorunuydu. Ama futbol, endüstri olmaya başladıkça iyi giyinmek önemli hale geldi.
Şimdi dikkat ediyor musunuz;
Şenol Güneş, Beşiktaş'a teknik direktör olduğundan beri güzel giyiniyor. Özellikle bu yıl saha kenarında çok şık duruyor.
Fotoğraflar da Güneş'in giyim tarzındaki değişimi özetliyor.
Şu ceket yakalı mont ile desenli mavi fular ve alta giyilen kot pantolonun uyumuna bakar mısınız? Süet ceket, krem spor pantolon, lacivert trikonun da uyumu çok iyi.
Güneş son dönemde şık ve tarz giyinmesinde;
Koç Holding Bünyesindeki RMK Classics şirketi tarafından Türkiye'ye getirilen Amerikalı ünlü giyim markası Brooks Brothers'ın Beşiktaş'ın giyim sponsoru olmasının etkisi büyük. Sadece Güneş değil, tüm takım ve teknik ekip Brooks'tan giyiniyor.
Ünlü marka, Güneş'e kıyafet seçimlerinde yardımcı olması için ayrıca bir stil danışmanı görevlendirmiş.
Daha önce de yazdım;
Fikret Orman yönetimindeki Beşiktaş adeta kabuk değiştirdi.
Elde edilen sportif başarıların yanı sıra Beşiktaş marka olarak da doğru yönetiliyor. Bunu Şenol Güneş'in değişen giyim tarzından sosyal sorumluluk projelerine, yeni stadyumda yapılan farklı etkinliklere kadar görebiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA