Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Son Durak’ dengeleri bozdu

Köşe yazarlarının sunuculuk performansları genelde inişli-çıkışlı oluyor. Anlı şanlı nice köşe yazarının reytinglerde çöküşüne şahit olduk. Elbette yazılı basın ile televizyon apayrı dünyalar.
Tutturan da var, tutturamayan da. Örneğin SABAH yazarı Melih Altınok'un gece haberlerindeki performansı yükselişe geçti.
Altınok'un sunduğu 'Son Durak', gece yarısı ekrana gelmesine rağmen reytinglerde 30'uncu, 32'nci oluyor ve genelde kendi zaman dilimindeki rakiplerini geçiyor. Bazen programın reytingleri TRT 1'de yayınlanan Erhan Çelik ile Ana Haber'i bile geçiyor. 'Son Durak'ın sadece pazartesi, çarşamba ve cuma geceleri yayınlanması ve genelde yayın saatinin diğer programların bitiş saatine göre değişkenlik göstermesi; Altınok için bir dezavantaj. Lakin Altınok; akıcı sunumu, akılcı yorumları ile bu dezavantajı ortadan kaldırmayı başarıyor.
Altınok'un gün boyu ekrana gelen siyasi haberleri programın ikinci bölümüne koyup hayata dair ilginç haberler ya da tartışma yaratan konularla yayına başlaması doğru bir strateji. Böylece Altınok izleyiciyi daha kolay yakalıyor. 'Son Durak'a bir kere konuk olmuştum, programın kamera arkası ekibi gençlerden kurulu, editörler cin gibi, bu da 'Son Durak'ın ekrandaki enerjisini artırıyor.
Show TV'nin 'Son Durak'ın karşısına haber programı koyacağı konuşuluyor.
Bu program Ramazan ayına özel mi yoksa devam eder mi bekleyip göreceğiz. Ama 'Son Durak'ın büyük kanalların rutin gece yayını akışında dengeleri bozduğu kesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA