Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

44 yıllık inadından vazgeçti

44 yıllık sanat hayatı boyunca bestelerini kendisinden başkasının seslendirmesine, filmlerde, reklamlarda kullanılmasına izin vermeyen İlhan İrem, artık uygun koşullarda eserlerinin seslendirilebileceğini açıkladı.
'Yazık Oldu Yarınlara', 'Boşver Arkadaş', 'Anlasana', 'İşte Hayat', 'Konuşamıyorum', 'Olanlar Olmuş', 'Ben Değilim' ve daha birçok ölümsüz eseri, artık başka şarkıcılar da söyleyebilecek. Ama İrem çok mükemmeliyetçi, titiz ve ketum bir insan; elbette şarkılarını her isteyene vermeyecektir.
Gelen tekliflere zor 'evet' diyecektir. Ama 44 yıl sonra böyle bir karar aldığına göre mutlaka İrem'i ikna edenler olmuştur.
Bu da eskilerden cover yapmadık şarkı bırakmayan üretim kabızı müzik endüstrimiz ve yıllardır 'Ah şu reklamda İlhan İrem'in bir şarkısını kullanabilseydik' diye yakınan reklam piyasası için güzel bir gelişme.
Benim asıl merak ettiğim;
İlhan İrem'in, şarkılarını 44 yıldır kullanılmasına izin vermeyerek ekonomik açıdan ne kadar zarar ettiği?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA