Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yok böyle bir sorumsuzluk!

Çaykur Rizespor, Alanyaspor'u yendi ama Bursaspor'un deplasmanda Trabzonspor'u yenmesinin ardından küme düşmekten kurtulamadı. Bir tarafta maçı almazsa küme düşecek Bursaspor var, diğer tarafta ise ligde yeri garanti, hedefsiz, motivasyonsuz Trabzonspor var.... Elbette Bursaspor'un yenmesi doğal.
Futbol bu; biri kazanacak, diğeri kaybedecek ama Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Trabzonspor ile dostluğun bittiğini söyledi: "Mücadele etmezseniz şehirlerin düşmanlığını önleyemezsiniz. Sen mücadele et, yenil, hakkını ver. Rize 500 yıl da geçse bunu unutmaz." Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "Bir de nasıl düştüğün var, o da önemli. Üstümüzdeki iki takım da Trabzonspor'u Trabzon'da yendi. Bu şehir bunu unutmayacak." Rizespor'un bütçesi birçok Anadolu takımına göre daha iyiydi.
Karaman da sürekli başarısız olmasına rağmen kendisine büyük sabır gösterildi ama 34 haftada yeterli puanı toplayamadı ve işi son maça, hem de rakibinin kaybetme olasılığına bıraktı.
Sonra da suçlu Trabzonspor oldu ,öyle mi?
Küme düşmenin asıl sorumluları Karaman ve Kalkavan'ın kendilerini hiç eleştirmesi, Rize halkından özür dilemesi gerekirken Trabzonspor'u suçlaması büyük ayıp. Zaten iki şehrin arası yıllardır limoniydi; bunlar nasıl sorumsuzca açıklamalar böyle!
Kendi hatalarınızı örterek başkalarını suçladığınız, iki şehir arasında nefret tohumları ektiğiniz için asıl Trabzon ve Rize halkı sizleri hiç unutmayacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA