Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazin, spor konuşuluyor ülke normalleşiyor

Mustafa Ceceli'nin pek de muhafazakar olmadığının ortaya çıkması, Deniz Seki'nin tahliyesi, Arda Turan'ın uçakta gazeteciye saldırması, Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın sigara tüttürmesi vs...
Son günlerde Türkiye gündeminin magazin ya da spor ağırlıklı olması, normalleşme sürecinin olduğuna bir işaret. Katar'a asker gönderme tezkeresinin Meclis'ten geçmesi, PYD'ye ABD desteği, darbecilerin yargılanması vs.; aslında siyasetin gündemi de yoğun. Ancak son dönemde Türkiye'de magazin, spor, diziler vs. popüler konular konuşuluyor. İyi de oluyor bence.
Üst üste seçimler, 15 Temmuz darbe girişimi, Suriye iç savaşı, terör saldırıları, mülteciler, PYD krizi, referandum vs.; uzunca bir süredir ülkenin gündemi sadece siyasetti. En apolitik sanatçılar, sporcular, magazin eki yazarları bile siyasi polemiklere giriyordu. Bir magazin eki yazarı olarak ben de magazin, popüler kültür yazmayı özlemiştim.
Halkın kafayı dağıtmaya, eskisi gibi kendi dertlerine ve günlük meselelere yoğunlaşmaya ihtiyacı vardı. Umarım siyasetçilerdeki Ramazan rehaveti devam eder, bayramlar, yaz tatilleri derken Eylül'ün sonuna kadar ülke 'pause tuşu'nda takılı kalır da kutuplaşma biraz olsun azalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA