Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte PKK budur!

Aybüke Yalçın, 22 yaşındaydı.
Balıkesirliydi. Daha yeni müzik öğretmeni olmuştu. İlk tayin yeri Batman'ın Kozluk ilçesiydi. Sevinçle görev yerine koştu. Tek derdi geçimini sağlamak ve öğrencilerine müziği sevdirmekti. Ama yolda yürürken PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.
Aybüke, Rakka'da yaşamını yitiren 'Kırmızı fularlı kız' kadar değer görmedi. Sözde insan hakları savunucusu yazarlar arkasından ağıt yakmadı, sosyal medyada demokrasi kahramanı ilan edilmedi.
Hatta Aybüke'nin ardından 'Tecenin Kürt halkına uyguladığı kıyım, inkar, asimilasyon, asker gücüyle değil, eğitim sistemiyle de ilişkilidir', 'Kürdistan'daki tece polisi, askerinin işgalci varlığının misyonu ne ise, öğretmenlerinin misyonu da odur' diye tweet atan alçaklar oldu.
İşte PKK zihniyeti budur. Özgürlük, insan hakları vs. diye hâlâ PKK'yı savunanlar, peşinden gittiğiniz öğretmenleri bile gözünü kırpmadan öldürecek kadar zalim bir örgüttür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA