Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

500 bin Euro’yu beğenmediler

Evet, Arda Turan'ın Milli Takım'ı bırakması, Fatih Terim ile girdiği polemikleri ve prim tartışmasını takip etmekten bıktık. Ama kayıtlara geçmeli, herkes bilmeli; Terim, düzenlediği basın toplantısında oyuncuların baskısı üzerine primin arttığını ifade etti. Terim; önce 150 bin Euro olarak belirlenen, sonradan TFF'nin 500 bin Euro'ya yükselttiği primlerin, futbolcuların baskısıyla 650 bin Euro'ya çıkartıldığı iddialarını kabul etti. Özetle futbolcular, '150 bin Euro ayrı, 500 bin Euro ayrı' demiş ve uzun pazarlıklar sonunda da 650 bin Euro'yu koparmışlar.
Bunun haberi yapılınca da gazetecilere saldırıyorlar ve bunu 'adam olmanın' gereği olarak gösteriyorlar.
Gözden kaçıyor; Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in uçakta gazetecilere yönelik aldıkları tavır da cezayı hak ediyor.
Milliler bu 650 bin Euro'yu sadece 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma primi olarak aldılar. Prim ödemelerinde kriz çıkınca da sahada yokları oynadılar!
'Vay anam vay, neler dönmüş Serhat ya...' Avrupa Şampiyonası'nı kazanan Portekizli oyuncuların bile şampiyonluk primi olarak 275 bin Euro aldıkları düşünülünce; millilerin vatan sevgisine, adamlıklarına hayran olmamak elde değil!
Peki, tüm bu olaylar yaşanırken Terim ne yaptı?
Hiçbir şey! Hatta zamanında açıklama yapmadığı için krizin büyümesine neden oldu.
'Çocuklar ne yapıyorsunuz;
650 bin Euro prim mi olur, ayıptır' diyerek neden primin düşürülmesi için uğraşmadı?
Parayı veren Yıldırım Demirören de, krizi yönetemeyen Terim de; prim kavgasını çıkaran futbolcular kadar bu rezaletin mimarlarıdır! Bir de 'Milli Takım turkuvaz renkli forma giymesin' diyorlar. Klasik kırmızı, ay yıldızı formayı giymeyi hak ediyorlar mı ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA