Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Günaydın her yerde

Bir grup Türk işadamının, tatil için gittikleri Mikonos adasının ünlü mekanı Nammos'ta arka arkaya şampanyalar patlatırken başka bir Türk grubuyla tartışmasını ve finalde iki grubun birbiriyle yumruk yumruğa kavga etmesini Türkiye, GÜNAYDIN'da okudu.
Muhabir arkadaşımız Gökhan Gökduman, yaz sezonunun en güzel atlatma haberlerinden birine imza attı; kendisini kutluyorum. Bu haber birçok internet sitesinde yer aldı. Sonra bu haber, bazı sitelerden silindi. Aldığım duyumlara göre; kavgaya karışan Türk işadamlarından bazıları eşlerinden habersiz Mikonos'a gitmiş!
Zor durumda kalanlar, bazı internet sitelerinden rica edip haberi sildirmiş.
Ünlüler Yunan adalarında Türkler'den uzakta yaramazlık yaptıklarını düşünüyorlarsa fena halde yanılıyorlar. GÜ- NAYDIN, Yunan adalarından Cannes'a, İbiza'ya bazen muhabir, yazar göndererek, bazen de ünlülerin sosyal medya hesaplarını yakından takip ederek son yıllarda birçok özel habere imza attı.
Bugün de ekimizde Bülent Cankurt'un, ünlü işadamı Ömer Dinçkök'ün İbiza kaçamağı ile ilgili haberi var.
Özetle GÜNAYDIN dünya magazinciliği yapıyor.
Bu arada GÜNAYDIN'ın sadık okuyucularına da teşekkür etmeliyiz, onlardan da bize fotoğraflar geliyor.
Özellikle Yunan adalarına giden ünlüler; kulağınıza küpe olsun, yalnız değilsiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA