Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu iddialar doğru mu Tarkan?

Tarkan'ın yeni albümü '10'da yer alan 'Beni Çok Sev' şarkısının Tarkan'ın tarzına uymadığını söyleyenler vardı. Düğün şarkısı diyenler bile oldu. Şimdi ise 'Beni Çok Sev'in müziğinin Cem Özkan'ın 'Olmayacak Bir Hayal' şarkısına çok benzediği iddia ediliyor. TMC Müzik de tartışmaya dahil oldu. Özkan, TMC Müzik'in sanatçısı. TMC Müzik; yayınladığı basın bülteninde, söz konusu şarkının 2012 yılında TMC Film'in yapımcılığını üstelendiği 'Koyu Kırmızı' dizisinin yedinci bölümünde kullanıldığını ve 29.02.2012 tarihinde Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'ne (MSG) bildirildiğini açıkladı. TMC ayrıca, iki şarkı arasında benzerliklerin olup olmadığının araştırılması için MSG'ye başvurduğunu açıkladı.

BENZERLİKLER VAR
İki şarkıyı da dinledim; müzikal anlamda bir benzerlik var. '10' albümüyle ilgili bir diğer iddia ise 'Çok Ağladım' şarkısının Ferhat Göçer'in 'Düştüm Ben Yollara' şarkısına benzediği yönünde. Tabii önemli olan uzmanların ne diyeceği! Tarkan gibi güzide bir şarkıcının, yedi yıl aradan sonra bir pop albümü çıkarıp başka şarkıcıların eserlerinden kopya çektiği suçlamalarına maruz kalması üzücü. Eğer bu iddialar doğruysa ,bu skandaldan '10' albümünün aranjörü de sorumludur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA