Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bir karar aldım

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, uçaktan indiğinde 'Bakın ben bu adamı okuyorum' der gibi göğsünde Metin Hara'nın kitabını taşıdığından beri görüntüleniyor.
Lima ve Hara her yerde, herkesin göreceği bir şekilde öpüşüyorlar ya da bir fotoğrafçı tuttular kendilerine! Ne hikmetse her öpüştüklerinde görüntülendiler!
Medya bu görüntüleri konuşuyor. 'Yaşanan aşk mı yoksa kitap-yazar tanıtımı mı?' diye tartışılıyor. Bu mevzu neredeyse 15 Temmuz anma etkinliklerinin bile önüne geçecek!
Dün 'Reklam kokan hareketler bunlar' diye yazdım. Benim gibi birçok köşe yazarı da bu ilişkinin reklam olduğunu düşünüyor.
Oysa gerçek mi, reklam mı diye tartışılması bile bu reklam kokan ilişkiye yarıyor.
Bu haberlerden önce Metin Hara'yı kaç kişi tanıyordu?
Şimdi basını takip eden herkes onu tanıyor. Bu kitapyazar tanıtımının gündemde tutulması için sosyal medya ajanslarıyla da çalışıldığını düşünüyorum.
Özetle; son dönemin en çok tutan reklam aşkıyla karşı karşıyayız.
Ben şöyle bir karar aldım; bundan sonra gizli reklam yapıldığına inandığım bir olayla ilgili eleştiri yazısı bile yazmayacağım. Çünkü yaptığınız eleştiri bile o reklamın daha çok konuşulmasını sağlıyor.
Ne yazık ki, bu yazı bile! Çağımızda önemli olan ne olursa olsun çok konuşulmak, gündeme gelmek; rezil olsanız bile!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA