Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu fotoğraf bazılarını üzdü

Barcelona'dan sürekli ayrılacağı konuşulan Arda Turan, Tokyo'da düzenlenen forma tanıtımında Pique, Messi ve Neymar'la birlikte basının karşısına geçti. İspanyol devinin yeni forma sponsorunun tanıtımına katılan başarılı futbolcu, büyük ilgi gördü. Arda'nın önümüzdeki sezon Barcelona'da kalacağının kanıtı gibi duran bu fotoğraf, bazılarını üzmüş olmalı!
Çünkü medyada ve sosyal medyada Arda ile ilgili en küçük olumsuz haberi sanki bayram ediyormuşçasına yorumlayanlar vardı. Sanki Arda'nın yaşadığı sorunlardan keyif alıyor gibiydiler. Ben de bu köşede Arda'yı çok eleştirdim ama eleştirilerimde hep yapıcı olmaya çalıştım, Arda'nın Barcelona'da kalıcı olmasını, eski günlerine geri dönmesini bekledim, 'Yapabilirsin Arda' diye yazılar yazdım.
Dünyanın en iyi futbolcularının olduğu bu fotoğrafta yer almak her futbolcuya nasip olmaz. Yeni hoca, yeni şans. Umarım Arda çok çalışır, polemiklerden uzak durur ve Barcelona'da gururumuz olmaya devam eder.
Yolun açık olsun Arda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA