Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yoksa kandırıldık mı?

Discovery Channel'da doğada hayatta kalma temalı programlar yapan Bear Grylls'i severek izliyorum.
Dünyaca ünlü maceracı Grylls'in vahşi doğada hayatta kalmak için yaptıkları gerçekten inanılmaz ve ilham verici. Grylls'in sevmediğim huyu ise bazen gereksiz yere hayvanları öldürmesi.
Sabah kahvaltısını çekirgelerle yapan, öğlen yemeğinde timsah yiyen, bulduğu her cismi bir alete dönüştüren Grylls, ABD eski Başkanı Barack Obama dahil birçok ünlüyü de programına konuk etmişti.
Öte yandan son dönemde sosyal medyada; Grylls'in insanları kandırdığına dair yazılar, görseller paylaşılıyor.
Issız olarak gösterdiği yerlerin aslında o kadar da ıssız olmadığını iddia eden, yolda arabaların geçtiği fotoğraflar paylaşılıyor. Grylls'in ekranda çok zormuş gibi geçtiği geçitlerden güle oynaya geçen insanların görüntüleri de var sosyal medyada. Grylss'in kameralar kapandığında ekibiyle yemek ziyafeti çektiği fotoğraf ise evlere şenlik. Doğada kendi yaptığı barınaklarda kalan Grylss'in çekim bittiğinde otelde kaldığı da iddia ediliyor.
Elbette Grylss'in yaptığı bir TV şovu, tüm hayatını doğada yaşam mücadelesi vererek geçirmek zorunda değil. Ama bu iddialar bile TV'de izlediklerimizin bir şov olduğunu unutmamamız gerektiğini bizlere gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA