Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda bu şansı değerlendirmeli

Teoman müziği bıraktı, döndü. Cem Yılmaz 'Sosyal medyada artık yokum, herkese de tavsiye ederim' diyerek atar yaptı, 13 gün sonra sponsordan parayı kapınca döndü. Hazır Fatih Terim gitmişken, Arda Turan niye Milli Takım'a dönmesin? Evet, Arda çok büyük hatalar yaptı ama o hataları yapmasında, başta prim krizi olmak Terim'in rolü büyüktü. İkisi arasında büyük bir ego savaşı vardı. Terim, Arda'yı istemiyordu ve Arda'nın hata yapmasını bekledi. Arda da Milli Takım'ın uçağında gazeteci döverek hatanın kralını yaptı. Hayat enteresan; Terim de Alaçatı'da kebapçı basarak kendi ipini çekti.

TATİLE DOYAMADI!
Terim gönderilince, Arda'nın; sosyal medyadan bir takipçisinin paylaştığı, Neşet Ertaş'ın 'Can yakıp da kalp kırma. Senin de gül benzin solacak bir gün. Her canlının kalbi Allah'a bağlı, herkes ettiğini bulacak bir gün' sözünü beğenmesi de rastlantı değildi herhalde!
Arda Turan, 2014 yılında bir röportajında "Dünya Kupası'na katılamamak seni etkiliyor mu?" sorusuna, "Eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabii ki üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. İnsanın hayattaki en büyük hayalleri hep milli takımıyla en iyileri yaşamak olur. Bunun üzüntüsünü, her aklıma geldiğinde yaşıyorum" diye yanıt vermişti. Arda'nın hayallerinden birisi de Dünya Kupası'na katılmak. Şimdi 'Terim ve Arda Milli Takım'a çok zarar verdi, ikisinin de olmaması daha hayırlı' diyenleriniz olabilir. Ama eski hatalarından ders almış, formda bir Arda ile Milli Takım bunu başarabilir. Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Arda'yı seçebilir. Tabii Arda, tatil yapmayı bırakırsa, çalışırsa. Daha dün Arda'yı sevgilisiyle Çeşme'de güneşlenirken görüntülediler. Ne tatilmiş be, bitmedi gitti! Arda yazık ediyor kendine! Şimdi Milli Takım'a dönmek için bir fırsat doğdu. Umarım Arda bu fırsatı değerlendirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA