Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Takipçin kadar varsın

'Game of Thrones' dizisinde 'Sansa Stark' rolüyle şöhreti yakalayan Sophie Turner, Porter dergisine verdiği röportajda "Elde ettiğim başarıların çoğunu doğru zamanlama ve şans sayesinde elde ettim. Ayrıca söylemekten nefret ediyorum ama sosyal medyadaki takipçilerim de bu konuda bana yardımcı oldu. Seçmelerine gittiğim bir projedeki rol, ben ve bir başka kız arasında kalmıştı. Diğer kişi benden çok çok daha iyi bir oyuncuydu ancak benim takipçilerim vardı, bu yüzden işi ben aldım. Bu doğru bir şey değil ama sinema endüstrisi artık böyle işliyor" dedi.
Doğru tespit, artık şov dünyasında sosyal medyada takipçi sayın kadar varsın. Yapım şirketleri, oyuncuların yapımlarına sosyal medyada vereceği desteği de hesaba katıyor. Turner'ın da Twitter'da 1.35 milyon, Instagram'da 5.4 milyon, Facebook'ta ise 2 milyon civarında takipçisi var. Artık normal iş başvurularında bile sosyal medya takipçi sayısı soruluyor insanlara.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA