Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Düzağaç’tan sosyal medya dersi

Ekşisözlük'te 'Feridun Düzağaç'ın akıl almaz canlı performansı' başlığıyla paylaşılan bir konser görüntüsü sosyal medyayı salladı. Kral TV'nin bir etkinliğine katılan Düzağaç, 'Düşler Sokağı' şarkısını seslendiriyor ama kulaklarınıza inanamıyorsunuz. Düzağaç fena halde detone, şarkıda anlamsız yükselişler yapıyor. Orkestra ayrı, Düzağaç ayrı telden çalıyor, gitarist notaları basamıyor. Düzağaç, şarkının yarısını seyirciye söyletmek zorunda kalıyor vs.
İşin aslı şu: Düzağaç'ın böyle bir performans sergilemesindeki en büyük etken kulaklığının olmaması. Ünlü şarkıcı, kendi sesini duyamıyor yani teknik bir aksaklığın kurbanı oluyor.
Benim asıl ilgimi çeken, bu berbat performansla ilgili Twitter'da Düzağaç ile Ekpe Bogdanovic adlı bir hayranı arasında geçen diyalog oldu. Aynen aktarıyorum:
Düzağaç: Sevgili ekşi'ci gençler. Sahne, duyum sorunu varken kabusa dönebiliyor maalesef. Hem hatasız kul olmuyor genelde. Seviyorum sizi.
Ekpe Bogdanovic: Canın sağolsun abi. Messi de kötü oynuyor bazı maçlar.
Düzağaç: Bana denk gelmedi hiç.
Ekpe Bogdanovic: Aslında bana da denk gelmedi. Moral vermek için demiştim.
Düzağaç: O zaten uzaylı değil mi. Var olasın.
Birçok kişi performansıyla dalga geçmesine rağmen Düzağaç'ı mütavazi, esprili ve naif kişiliğinden ödün vermediği için kutlarım. Ayrıca ünlü şarkıcı, adeta hayranla nasıl ilişki kurulur, sosyal medya nasıl doğru kullanılır dersi verdi. En küçük eleştiride sosyal medyayı terk edenler, okuyucu yorumlarını kapatanlar, Düzağaç'tan ders almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA