Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte böyle komiserler lazım

Son dönemde araçlarla yol kapatıp trafiği engelleyip evlilik teklifi yapmak moda oldu. Sonunda bu şehir eşkıyalığına 'dur' diyen bir polis çıktı.
Haber şöyle: Sakarya'nın Serdivan ilçe merkezinde bulunan Kafeler Sokağı'nda yaklaşık 50 kişilik grup, evlilik teklifinde bulunacak arkadaşları için organize oldu.
Kalabalık teklif için yolda toplanırken, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize trafik polisleri geldi. Sivil kıyafetli bir komiser de aracından inerek kalabalığa 'dağılın' uyarısında bulundu. Ancak grup dakikalar içinde teklifi yapıp dağılacaklarını söyleyince bu kez komiser, "İstemiyorum, burada kimse kalmayacak. Kim varsa gözaltına alırım. Yolu boşalt hemen. Gördüğünüz tüm araçlara ceza yazın" diye cevap verdi. Ve kalabalık anında dağıldı.
Kalabalığın arasında genç bir kadın "5-10 dakika trafik durdu ne olacak?" diyerek aklı sıra komisere itiraz ediyordu. İşte trafik magandalarının zihniyeti budur; umursamazlık. Kendi keyifleri için başkalarının haklarını önemsemiyorlar. Belki o an bir ambulans, hasta taşıyor olabilirdi. O sivil kıyafetli polis kim bilmiyorum ama görevini yaptığı için kendisini kutluyorum. Keşke her trafik polisi görevini yapsa; trafikte mahsur kalma oranımız azalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA