Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe inşaat şirketi mi?

Aziz Yıldırım, NTV'de katıldığı canlı yayında, "Ankara'da 108 dönüm arazi aldık. Oranın 10 dönümüne Fenerbahçeliler'in buluşacağı mekan yapıyoruz. 1 Mayıs'ta inşallah orayı, daha sonra Kayseri'yi de açacağız. Kayseri'de, dağa giden Fenerbahçeliler'in çıkıp kayak yapabilecekleri bir mekan yapacağız. Antalya'da takımın faydalanabileceği bütün sporcuların gidebileceği bir tesis de yapacağız" dedi.
Biz Fenerbahçeliler; transfer haberi, iyi bir sol bek, tribünleri coşturacak bir golcü, Alex gibi bir orta saha, Avrupa'da söz sahibi olacak bir takım beklerken, Yıldırım "Erciyes dağına konaklama tesisi yapacağım" diyor.
Elbette transfer de yapacak ama Fenerbahçeliler'in Erciyes'te kayak yapmak için bir tesise ihtiyacı var mı? Yaparsın otel rezervasyonu, gider kayarsın. Ya da Antalya'da yeni bir tesise daha ihtiyaç var mı? Faruk Ilgaz Tesisleri, Can Bartu Tesisleri, Fikir Tepe Tesisleri, Sapanca Tesisleri, Lefter Küçükandonyasis Kamp Tesisleri, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri vs... Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde 18 tesisi olduğu yazıyor. Amatör branşlar için yapılan tesislere lafım yok ama birçok tesis sırf üyeler yararlansın diye var! Tesisler adeta huzur evi görevi görüyor.
Diyeceksiniz ki, o tesisler de kulübün malı ama yanlış kaynak kullanımı var. Ankara'da 108 dönüm arazinin 10 dönümünde Fenerbahçeliler'in buluşacağı bir mekan olacakmış, geriye kalan 98 dönüm arazi ne olacak acaba?
Elbette yan gelirler, gayri mülkler olacak ama borç batağındayken, habire tesis temeli atmak akla mantığa uymuyor. Kulüp kaynakları yanlış kullanılıyor; bir kulüp, sportif başarılarını kara geçirerek ayakta durur. Fenerbahçe; spor kulübü mü, inşaat şirketi mi belli değil? Yazsana bunu da Rüştü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA