Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cinayet geliyorum demiş

Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, cinayet sonrası çok enteresan açıklamalarda bulundu:
Teyzem garip bir insandı. Birkaç ay önce kendi mezarını yaptırdı.
Teyzem birkaç kez intiharı denedi. Bir seferinde onu ben kurtardım.
Teyzem dün beni aradı, 'Sana vereceklerim var.
Onları al annene götür' dedi. Bizi kahvaltıya çağırdı.
Bir saat oturup kalkarız diye düşündük. Baktık ki teyzemin durumu gerçekten kötü, oturduk. Sonra teyzem içmeye başladı. 'Ah bugün çok mutluyum', 'Hayat çok güzel' falan deyip duruyordu.
Teyzem, Vatan'ın yönlendirmesiyle borsaya girdi de, onun yüzünden para mı kaybetti bilmiyorum ama borsada yüksek para kaybetti.
Bir de Filiz Aker'in sosyal medyada paylaştığı silahlı fotoğraflar var.
Özetle; cinayet geliyorum demiş. Başta Dora Ercan olmak üzere yakınları; mezarını önceden hazırlamış, birkaç kez intihara kalkışmış Aker'in cinayet öncesi o bunalımlı durumunun kötü sonuçlar doğurabileceğini fark etse belki bu cinayet işlenmezdi.
En önemlisi Dora Ercan, "Teyzem lüks yaşamı severdi. Herhalde parasının son kuruşuna kadar otelde kalacak, sonra da kafasına sıkacak diye düşünüyordum" dedi!
Ercan, cinayetten kısa bir süre sonra teyzesiyle ilgili çok ayrıntılı bilgiler verdi. O acıyla bir insanın adliye muhabiri gibi detaylı konuşması da enteresan.
Derdim kimseyi töhmet altında bırakmak değil; belki Dora olayın şokuyla ne söylediğinin farkında değildi ama bu cinayette kafaları karıştıran birçok soru var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA