Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe, Yıldırım’dan güçlü değil

Aykut Kocaman'ın basın toplantısını canlı yayınlayan FB TV'de, kameranın pilinin azalması sebebiyle yayın kesildi ve ekrana bu görüntü yansıdı. FB TV'nin kamerası bile olayın farkında, isyan edip subliminal mesaj vermiş; 'Yönetimi değiştirin' diyor. Ya o ağlayan Fenerbahçeli çocuklara ne demeli? Ben geçtiğimiz sezon büyük oğlanı (9 yaşında) üç maça götürdüm, üçünde de puan kaybettik, oynanan futbol rezildi. Ben başta oğluma 'Gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkar' falan diyordum, baktım bizimki Fenerbahçe'yi izlemekten futbola küstü, artık maçlara götürmüyorum. Büyük bir sürpriz olmazsa bir yılı daha çöpe attık! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi her geçen sezon daha sıradan bir takım yaptı, hatalı transferlerle batırdığı paralarla kulübün geleceğini de ipotek altına aldı.
Peki, bu trajedi daha ne kadar devam edecek? Fenerbahçe taraftarının en büyük farkı; Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlular gibi uzun süreler şampiyonluğa hasret kalmamasıydı. İşler kötü gidip de taraftar yönetimi istifaya çağırdığında hemen başkan değişirdi çünkü Fenerbahçe'de muhalefet vardı. Şimdi ise koca FB camiası, Aziz Yıldırım'ı istifa ettirecek bir güce sahip değil. Asıl acı olan da bu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA