Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Müge Anlı’nın taklitleri

İzdivaç programları yasaklanınca; TV kanalları, atv'nin reyting rekortmeni programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in benzeri yapımlar ekrana sürmeye başladı. Taklitler aslını yaşatır! Yıllardır canlı yayında suçluları deşifre eden Müge Anlı'nın, tecrübesi ve halkın ona olan sevgisiyle bu taklit programları çok rahat baş edeceğine inanıyorum. Zaten Anlı'nın yeni yayın dönemindeki reytingleri de çok iyi.
Şimdi ekranda bu kadar çok kriminal programın olmasının da yeni sorunlar doğuracağına inanıyorum. TV programları aynı adli olay üzerinde yoğunlaşıp konuk kavgasına girince yeni çirkinlikler yaşanabilir.
Program sayısı fazla olunca sırf reyting için cinayet ve kayıp vakalarında yanıltıcı yayınların yapılma, suçsuz insanların suçlu lanse edilme riski de var. Umarım kriminal programlarda yaşanan bu enflasyon polisin işini zorlaştırmaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA