Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erbil hatasından dönmeli

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi şarkıcı Nevin Şimşek, "Sevdiğim adamdan hamile kaldım ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Mehmet Ali hasta, bir de yaşlı ya; doğal olarak ihtimal vermedim" diyerek hamile olduğunu açıkladı. Erbil, bu açıklamadan sonra sağlıklı cinsel yaşam hakkında kitap yazsa adını da 'Malilendin' ya da 'Dobrovski' koysa rekor kırar herhalde.
Şaka bir yana Şimşek'in, Vatan gazetesine yaptığı açıklamanın trajik bir boyutu var: "Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. 'Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler' diyor... Tabii ki çocuğumu doğurmak istiyorum ama psikolojim çok kötü, sürekli ağlıyorum." Erbil önceden düşünecekti; o yavrunun suçu ne? Ayrıca Erbil, kürtaja zorlamanın, hamile bir kadına psikolojik baskı yapmanın hukukta cezası olduğunu biliyor mu? Şimşek'in bu açıklaması ihbar niteliği taşıyor... Erbil'e yakışan o çocuğa sahip çıkmaktır. Not: Şimşek'in çocuğu aldırdığı iddia ediliyor. Eğer bu haber doğruysa, Mali yargılanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA