Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim, Ancelotti’yi örnek al

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim, kalan bir yıllık sözleşmesi gereğince hak ettiği 3 milyon 500 bin Euro'luk tazminatını ısrarla istiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Terim'in tazminatını ödemeyeceği iddia ediliyor.
Eğer olay mahkemeye taşınırsa ve sözleşmedeki maddeler dikkate alınırsa, Terim'in 4.6 milyon Euro alabileceği konuşuluyor.
Terim'in istifasını sunduğunda kabul etmeyen, sözleşmeye 3 milyon 500 bin Euro'luk tazminatı madde olarak koyduran TFF, bu krizin en büyük sorumlusu.
Terim hakkı olan parayı söke söke alır ama kamuoyunda büyük tepki görür. Bayern Münih'teki görevine son verilen teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, çalışmadığı dönemlere ait kendisine ödenmesi gereken toplam 17 milyon 600 bin Euro'luk tazminatını, 'Hak etmediğim parayı almam' gerekçesiyle istemediğine dair haberler çıktı.
Her ağzını açtığında vatan millet Sakarya edebiyatı yapan Terim, neden Ancelotti'yi örnek almaz? Terim'in 3.5 milyon Euro'ya ihtiyacı mı var?
Bu parayı şehit ve gazi ailelerine bağışlasa kamuoyunda bozulan imajını da düzeltir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA