Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

FETÖ’nün çektiği özel hat

FETÖ'nün eğitim ihaneti için üs olarak kullandığı Ankara'daki Turgut Özal Üniversitesi'nde polisin yaptığı araştırmada, gizli bir odada internet ağından bağımsız özel çekilmiş bir hat keşfedildi. Akşam'ın haberine göre; hat 12 kilometre uzunluğundaymış ve ÖSYM Başkanlığı'ndaki sınav sorularının hazırlandığı odaya ulaşıyormuş.
ÖSYM'nin düzenlediği sınavların soruları, günler öncesinden bu hat üzerinden Turgut Özal Üniversitesi'ndeki bilgisayarlara aktarılıyormuş. ÖSYM'nin güya Kozmik Oda gibi çok iyi koruduğu soru bankasından, FETÖ'cü alçaklar bu hat sayesinde yıllarca soruları çalmışlar.
Aileler boğazlarından kısıp çocuklarını dershanelere gönderirken, bu alçaklar bir tıkla bütün soruları hortumlamışlar. Milyonlarca öğrencinin hakkını yediler, kaderleriyle oynadılar. Milyonlarca ailenin emeği boşuna gitti.
Bir de güvenlik için üniversite sınavlarında gençleri küpesiz, anahtarsız, bozuk parasız sınava sokuyorlardı. Şaka gibi değil mi?
Eminim başka yöntemleri de vardır FETÖ'cülerin. Belki de son 16-18 yılda Türkiye'nin en yüksek puanlı üniversitelerinin en değerli bölümlerinin çoğunu FETÖ'cü öğrenciler kazandı. Vakti zamanında İlber Ortaylı, "Adam Galatasaray Üniversitesi'ni kazanmış ama doğru dürüst Türkçe bilmiyor" demişti. Bu hat, üniversitelerdeki eğitim seviyemizin neden düşük olduğunun da kanıtıdır.
Üniversitelerde neden yeterince akademik araştırma yapılmıyor, neden tez ve makalelerde kopya çekiliyor sorularının da yanıtı bu özel hatta gizli. Soru çalan insan, akademik kariyerini de makale çalarak yapar, araştırma yapmaz.
ÖSYM'ye çekilen 12 kilometrelik özel hat, bir kez daha FETÖ'nün ne kadar büyük bir organizasyon olduğunu gösteriyor. Müslümanlıktan bahsedip kul hakkı yiyenlerle, darbe alçaklığına buluşanlarla savaş sonuna kadar devam etmeli. Üniversitelerde en iyi bölümleri kazanan öğrenciler hakkında geçmişe dönük daha kapsamlı araştırmalar yapılmalı. FETÖ'nün yurtlarında, okullarında, dershanelerinde eğitim görmüş herkes tek tek araştırılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA