Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Davet çok elbisem yok!

Hazır Oscar'lar, gece kıyafetleri, tuvaletler demişken; gelelim bu tarz kıyafetlerin en zorlu tarafına... Bir gecede giyilen kıyafet, bir daha asla giyilemiyor ve siz çok paralar döktüğünüz elbisenizi, içli içli bakarak dolaba kaldırıyorsunuz. Birkaç senedir tüm dünyada yaygın olan başka bir sistem sayesinde artık iyice rahatladım.
Davetcokelbisemyok.com; bir elbise kiralama sitesi. Sahipleri ve kurucuları olan Eda Franci ve Seda Yenigün kardeşler; stillerine güvenen arkadaşlarına çok fazla kıyafet ödünç vermeye başlayınca bunu ticarete dönüştürmüş; Amerika ve Avusturalya'da başarılı örnekleriyle karşılaştıkları fikirlerini bir internet sitesi üzerinden hayata geçirmişler. Eda, zaten moda ve mağazacılıkta kariyer yapmış, Seda ise finans sektöründen geliyor. 2010'dan beri hizmet veren sitenin Bebek'te randevuyla gideceğiniz ve kıyafetleri deneyerek kiralayabileceğiniz bir butiği de var. Bu proje sayesinde dünyaca ünlü birçok markayı, hatta Türkiye'ye gelmeyen bazı markaları bile, 34-42 beden aralığında, 250-1000 lira arası fiyatlarla dört güne kadar kiralayabiliyorsunuz.
Kiralayabileceğiniz 42 markanın arasında; Herve Leger, Herve L.Leroux, Marchesa, Tadashi Shoji de bulunuyor. Umarım 'Davet çok elbisem yok' diyenlere yardımım dokunmuştur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA