Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Denim giyim ile şık bir yaz

Aslında alçakgönüllü iş kıyafeti olarak tasarlanan jean pantolon ve ceket, 1950'lerden günümüze kadar hiçbir zaman önemini yitirmedi. Çabuk kırışmayan, çabuk kirlenmeyen, çabuk leke tutmayan, çabuk eskimeyen denim kumaşından yapılan tüm kıyafetler, hepimizin hayatının artık bir parçası. Bu sezon pek çok markanın defilelerinde görüldüğü üzere; jean kıyafet parçalarının beraber kullanılması oldukça revaçta.

JEAN-JEAN KOMBİNASYONU
Jean gömlek ile jean pantolonu beraber giymenin korkunç bir hata olduğunu söylediğimiz yıllar geçmişte kaldı. Özellikle 1970'lerin geri döndüğü 2015 yazında; yüksek bel İspanyol paça kotlar ile giyilen jean üstler sizi bir anda göz bebeği yapacak. Daha önceki haftalarda bahsettiğim gömlek elbiselerin denim kumaşından olanları çok moda fakat bu sezon jeanlerde daha önce alışık olmadığımız bazı detaylar da kullanılmaya başlandı. Öncelikle ceket ve etek uçlarına püskülün çok yakışacağını belirtmek isterim. Bunun yanı sıra yine etek uçlarında ya da cep kenarlarında kullanılan fistonun yanı sıra bize 2000'li yılları hatırlatacak olan kristal işlemeli jeanlerin de geri döndüğünü müjdeleyeyim. Yazın rahatlığını ve bohem ruhunu yansıtan yamalı kotlar da bu sezon çok moda.

ŞORT ALTINA SÜET BOT
Öte yandan jean-jean kombinasyonunun yanı sıra bu sezon birbirinden oldukça farklı tarzları bir arada kullanmak da çok moda. Bu sayede jean bir şortun altına, bu yaz revaçta olan süet bir bot giyebilirsiniz. Jean tulumunuzu parlak renkte stillettolar ve aynı renkte portföy çanta ile kullanabilirsiniz. Yırtık boyfriend jeanin üstüne giyeceğiniz beyaz şifon gömlek ile en şık davetlere rahatlıkla katılabilir ve stilinizi konuşturabilirsiniz. Denim kıyafetlerin, içinde bulunduğumuz bahar aylarının en çok tercih edilen giyim parçaları olduğunu da söylememe gerek yok sanırım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA