Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Bu sezon romantik gelinlikler moda

Artık bahar geldi diyebiliriz... Ankara'da büyümüş biri olarak 23 Nisan kutlamalarında kar yağdığını bilirim fakat artık soğukların geçtiğini düşünüyorum.
Havalar güzelleşince de insanın aklına düğün sezonunun yaklaştığı geliyor. Bu nedenle ben de biraz 2015 yaz sezonunun gelinlik trendlerinden bahsederek gelin adaylarının heyecanlarını paylaşmak istiyorum...

YENİLİKLERE AÇIK BİR SEZON
Ben kırmızı, siyah ya da mor; beyaz renk dışındaki renkli gelinlikleri hiç beğenmedim ama bu sezon alışılmadık gelinlik renkleri oldukça revaçta, yani özgürce istediğiniz renkte gelinlik tercih edebilirsiniz.
Benim tavsiyem ise yine beyaza yakın pastel ve pudra tonlarının kullanılması yönünde olacak. 2015 yaz gelinlik trendlerinde omuzları açıkta bırakan romantik gelinlik yakaları var. Bu sevindirici bir haber çünkü son birkaç yıldır katıldığım pek çok düğünde dikkatimi en çok çeken noktalardan birisi gelin adaylarının straplez yani askısız ve kolsuz modellere yönelmeleri oldu. Bu sezonun yeniliklere açık olduğunu bilmek oldukça güzel.

SIRTTA DEKOLTE
Omuzların açıkta kaldığı modellerin yanı sıra tek omuzlu, antik Yunan stili yakaların ve sırt dekolteli gelinliklerin de oldukça beğenileceğini söylemeden geçemeyeceğim.
Tülün de bu romantik gelinlik modellerine yakışır bir şekilde çok fazla kullanıldığını belirtmeliyim; özellikle tülden üst etekler bu sezon gelinlikleri hareketlendirecek detaylar arasında. Öte yandan bu sezon ülkemizde çok sevilen taşlı modeller gözden düşerken, dantelli gelinlikler altın çağını yaşıyor.
Saçlarda ise ya uçuşan hafif dalgalı modeller ile kullanılan incili taçlar ya da gergin balerin topuzlarının arkasına takılan minik duvak ve çiçek ayrıntıları ilgi çekici.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA