Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Yaz geliyor, şapka sezonu açılıyor

Haftalardır 'Yaz geliyor' diyerek yaptığımız kutlamaların ters teptiğini düşünmeye başladığım bir Nisan ayı yaşamaktayız. Sıcaklıkların 20 dereceden bir anda 9-10 dereceye düştüğü günler yüzünden çevremdeki herkes hasta. Fakat havaya ve hastalıklara inat ben yazdan bahsetmeye devam edeceğim...
Bu hafta, artık güneşin zararlarının farkında olduğumuz bir dönemde yaz aylarının olmazsa olmazı şapkalardan bahsetmek istiyorum. Ben her zaman sade ve klasik parçalar giyiyorsam onları mutlaka doğru aksesuvarlar ile hareketlendirmek ve bu klasik kıyafetleri bana özel yapmaktan yanayım. En çok kullandığım aksesuvar ise özellikle yaz aylarında şapkalardır. Plajda ya da şehirde fark etmez; en neşeli, en renkli, en desenli şapkaları takıp evden dışarı kendimi atmaktan asla çekinmem.

VİZÖR ŞAPKA MODA
2015 yazında da Panama şapkalarınızı dolaplarınızın derinliklerinden çıkarmanız iyi fikir. Bunun dışında her türlü geniş kenarlı hasır şapka ve çan şapkalar sokakları, deniz kenarlarını süsleyecek; emin olun. 2015 yaz sezonunun en belirgin detaylarından püskül de şapkalarımızın üstünü süsleyecek tüm yaz boyunca. Benim tavsiyem; birbirinden renkli ve güzel fularlarınız ile hasır şapkalarınıza kendi zevkinizi katmanız. Beyzbol şapkalarının ise hiç modası geçmiyor. Bu sezon oldukça moda olacak diğer bir aksesuvar ise vizör şapkalar. Çoğunlukla tenisçilerin kullandığı, kafamızın üstünü koruyan bölümün olmadığı ama gözlerimizi ve yüzümüzü güneşin tüm zararlarından uzak tutan bu ilginç aksesuvarlar, ıslak saçlarımızın bizi koruyabileceği durumlarda trendleri takip etmemize yarayacak. Şemsiye taşımayacağınız, birbirinden renkli şapkalar takacağınız bir hafta sonu dilerim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA