Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Monako'nun yeni prensesi Beatrice Borromeo

Bu yaz dünyada ses getiren iki düğün vardı. Jennifer Aniston ile Justin Theroux'nun dest-i izdivacı hakkında, 'Muppet Show' temalı düğün pastası dışında elimize hiçbir veri geçmedi. Sanırım Aniston, 2000'de Brad Pitt ile evlenirken aldığı önlemleri artırmış. O düğünde paparazziler, kiraladıkları helikopterlerle görüntü almayı başarmıştı. Diğer çarpıcı düğün ise; giydiği dört ayrı gelinlikle dünya jet-setinin gündemine oturan Beatrice Borromeo ile Pierre Casiraghi'ninkiydi.
Monako'nun beyaz atlı prenslerinden Casiraghi ile hayatını birleştiren Beatrice, İtalya'nın asil ailelerinden birinin veliahtı. Magazin basını tarafından zarafeti ve güzelliğiyle Pierre'in anneannesi Grace Kelly'ye benzetilen yeni Monako prensesi, İngilizler'in sevgilisi Kate Middleton'a rakip gösteriliyor. Ben de Batrice'in stiline daha yakından bakmak istedim. Yeni prenses, şanslı genlere sahip genç ve güzel bir kadın. Gündüz oldukça sade ve spor kıyafetleri tercih ediyor. Siyah ya da beyaz gömlek elbiseleri, ince kemerlerle tamamlıyor. Dar kesim jean'lerin üstüne giydiği klasik kesim gömleklerle, 20'li yaşlarını süren genç bir kadından çok da farklı bir stili yok.
Beatrice, katıldığı davetlerde ise gerçekten göz kamaştırıyor. Siyah büyük çerçeveli güneş gözlükleri ile güney Avrupa'da arz-ı endam eden Prenses'in genellikle ünlü İtalyan modacıları tercih ettiğini düşünüyorum.
Ünlü Monako Gül Balosu'na katıldığı Valentino gümüş renkli elbisesi ya da Armani pembe elbisesini hayranlıkla izlerken, Prens ile birlikte olmaya başladıkları 2010 yılından itibaren Beatrice Borromeo'nun stilinde değişiklikler olduğunu fark ettim. Güzel prenses, artık uzun sarı saçlarını topuz ya da atkuyruğu yapmayı, vücuduna oturan pastel renkte kıyafetler giymeyi, fırfırdan, taştan, büyük desenlerden uzak durmayı tercih etmeye başlamış. Bu stili ile bence Monako kraliyet ailesi içinde, Grace Kelly'nin tahtına en yakışan aday olarak görünüyor. Kendisini önümüzdeki yıllarda zevkle takip etmeye devam edeceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA