Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Sinem-Kenan düğününün en şıkları

Geçen haftanın en çok konuşulan konularından biri Beşiktaş'ın şampiyonluğu, diğeri de Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin düğünüydü. Sinem ile 'Romantik Komedi 2' filminin çekimleri sırasında tanışmış ve çok iyi anlaşmıştık.
Birbirine çok yakışan çiftin, uzun süredir beklenen izdivaçlarının ses getirmesi elbette bekleniyordu. Sanat camiasından pek çok ünlünün katıldığı düğünde; Sinem'in, yakın arkadaşı Tuvana Büyükçınar'ın tasarladığı gelinliği çok tartışıldı.

KIR DÜĞÜNÜNE UYGUN
Tartışmalardan anladığım kadarıyla; Türk kadınları gelinlikte eteklerin kabarık olmasından yana. Hayatta bir kez giyilmesi umudunda olduğumuz bu özel kıyafette, bir prenses gibi görünmenin tek şartının; kabarık etek olduğuna şahsen ben hiç inanmamışımdır.
Elbette şaşaalı etekleri olan, bol işlemeli, taşlı-pullu olduğu halde güzel olan gelinlikler de var ama ben Sinem'in gelinliğini oldukça sade ve bir o kadar da şık buldum. Zarif fiziği ile ne giyse yakışan bir genç kadın olan Sinem'in tercih ettiği askılı, kararında göğüs dekolteli, etekleri ve göğsü işlemeli gelinliği, Cunda Adası'ndaki kır düğünü için de çok uygun. Bu senenin modası olan saç örgüsüne iliştirilen incilerle de düğünün en şıkı elbette Sinem'di. Sevgili arkadaşım Yasemin Özilhan'ın eflatun kıyafeti ve bir süredir ekranlarda görmeyi özlediğimiz Cansu Dere'nin kırmızı, çiçekli elbisesi; düğünde diğer göze çarpan tuvaletlerdi.
Bu yaz Tarkan ile başlayan, Sinem-Kenan ile devam eden düğün sezonunda bakalım daha kimleri göreceğiz. Tarkan- Pınar Dilek ve Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA