Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Kırmızı çarpılarım

Her hafta sizlere haftanın güçlü üçlüsünden, haftanın en gözde pop detaylarından bahsediyorum fakat bu hafta bir de asla yapmayacaklarımı da anlatmak istedim. Bu sezon çok moda olan orta alçaklıktaki topuklar, benim asla tercih etmediğim bir topuk boyudur. Elbette gündelik hayatta pek çok kadına büyük rahatlık sağlayan bu mini topukları giyenleri beğendiğim de çok oluyor ancak kendimde hoşlanmıyorum. Geçen kıştan beri çok moda olan sedefli ojeler kadar sanırım gelecek yaz gündeme gelecek olan sedefli rujlar da benim kırmızı ile üstlerine çarpı çizdiğim ayrıntılar.
1980'lerin modasının olmazsa olmazı abartılı vatkalar da benim asla giymediğim ve trendy bile olsa kullanmayı düşünmediğim moda hataları. Saçlarımda koyu kestaneden sarıya kadar pek çok renk kullandım fakat asla siyaha ve kızıla boyatmadım. Geri dönüşün çok zor olduğunu bildiğim bu renklere asla cesaret edemedim. Bir de siyah rimelden asla şaşmadım; yeşil, mavi, mor gibi renkli rimeller asla kullanmadım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ileride hatırladıklarım olursa yine size bahsedeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA