Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs retrosunda akrepler fikir ayrılığı yaşayabilir

Bu döngüde, aile içinde yaşananlar gündeminden düşmeyecek. Ailendeki genç kişilerin radikal kararları çok konuşulacak. Kardeşinle ya da kardeş gibi sevdiğin bir akrabanla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Anlaşamadığını düşündüğün kişilerle olan ilişkine, aile büyükleri tarafından müdahale dahi görebilirsin.
Eski aşk defterleri açılacak… 'Geçmiş ilişkilerim artık beni ilgilendirmiyor, biten bitti' desen de, çevrendeki kişilerin geçmiş bir ilişkini sıkça konuştuklarını duyabilirsin. Eski sevgilinle anıların gözünde canlanacağı gibi, içinde ona karşı bitmemiş duyguların olduğunu fark edebilirsin. Bu konunun üzerine eğilmek melankolik bir ruh haline girmene sebep olabilir. Birlikteliği olan bir Akrep burcuysan, ilişkini üçüncü kişilerin yorumlarından korumalısın. Herkes yaşadığın ilişkiyi doğru değerlendiremeyebilir. Hatta dertlerini paylaştığın bir kişinin iyi niyetini sorgulamak zorunda kalabilirsin. Yalnız bir Akrep burcuysan, sosyalleştiğin bir ortamda gizemli biri dikkatini çekecek.

ASTRO GÜNDEM
Sözden anlamayana ne kadar dil dökseniz boşuna… Ay, iletişim gezegeni Merkür ile tartışıyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle ortak bir noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Dünya siyasetçilerini de çok yakından ilgilendiren döngüde, 1965 doğumlu Başak burcu Esad'ın sağlığı ile ilgili gelişmeler gündemde yer alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA