Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs retrosunda Kova burçları risk alacak

Venüs retrosu kendi içinde düşündüğün, yapmak istediğin ama bir türlü harekete geçemedim dediği konularda Kova burcuna destek verecek. Gökyüzü, sana korkularından sıyrılma vakti diyor. Bu sese kulak verirsen, mevcut düzenini değiştirmek için önemli adımlar atabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, bu döngüde sevgiline karşı tam bir kapalı kutu olacaksın. Onunla paylaşımlarını azaltabilir, planlarını kendine saklamak isteyebilirsin. 'Kalbim boş' diyorsan, Venüs retrosu sana yeni bir aşk yaşatmaya hazır. Maceralı bir ilişkiye adım atabilirsin. Gönlünü kaptıracağın kişi, sorgulayıcı yanından pek hoşlanmayabilir. İlişkinizin ilk günlerinde çok fazla tartışma yaşayabilirsiniz. Birbirinizi tanıma sürecini atlatabilirseniz, uyumlu bir çift olabilirsiniz. Bu döngüde kendi bildiğini okumak isteyeceğin için ailenle aran açılabilir.
Onların vereceği tavsiyelere kulak asmayabilirsin. Olaylara bakış açın duyguların gibi değişkenlik gösterebilir. Bu duruma şaşıracaksın.

ASTRO GÜNDEM
En kötü nefret akrabaların nefretidir. Ay-Jonu 60'lığı ilişkilerin toparlanması için; 'Aracı kurum ya da kişilere yer açın' dedirtebilir. Bugün, karar mekanizmasında mantık ön planda yer alırken aile içi para ilişkileri çok konuşulacak. Uzun süredir sonuçlanamayan konularda bugün, sizi yoracak krizler yaşanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA