Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni başlayan ilişkiler ayakları yerden kesecek

Kendinizi ihmal etiğinizi düşünüyorsanız, bugün bir liste yapmaya ne dersiniz? Güneş Koç burcunda hareket etmeye başlarken, ekinoks gücünü üstünüze çekin. Hedeflerinizi büyütebilir, yüreğinizi yoran her türlü duygudan arınma kararı alabilirsiniz. Unutmayın; hedefler büyürken, yenilik kaçınılmaz olur. Sırf bu bakış açısını 10 gün korursanız, zihninizi gereksiz her türlü kaygıdan arındırabilirsiniz. Güneşin öncü burçta hareketi, diğer gezegenleri de tetikleyecek. Bu da ülkemizin haritasında ekonomideki açılımları ve para piyasalarını hareketlendirecek. Türkiye, dünyada konuşulmaya devam edecek. Eğer hukuksal problemleriniz varsa bu dönemde alınacak kararlar, dertlerinize deva olabilir. Yeni başlayan ilişkiler, ayakları yerden kesmeye hazırlanıyor. Uzun süredir problemleri olanları da yüzleşmeye çağırıyor. Gökyüzü, bu dönemde diyet yapanlara destek olurken, estetikle ilgili konuları popüler alanlara taşıyor.

ASTRO DETOKS
Gökyüzünde bugün Ay- Satürn kavuşumunun yanı sıra Güneş'in Koç burcundaki ilk günü olacak. Bu da demektir ki, 2017 yılının ruhumuzu iyileştiren havaları kapıda… Siz siz olun, çaba gösteren yüreğinize destek olun, bugünlerde dağınık dostlarınıza ve yorgun partnerinize inat kendi mutluluğunuzu kendiniz yaratmaya çalışın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA