Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlülerin başına gelmeyen kalmayacak

Savaşçı gezegen Mars, olmazları oldurtan Uranüs'e kafa tutuyor. Bu da olmadık konuları büyütürken, büyük problemlerle karşılaşabileceğimizi vurguluyor. Elektrik alt yapılı cihazlarda sıkıntılar yaşanabilir. Dünya bu kadar yoğun günlerden geçerken, insanın aklına gelmeyecek olaylar, bu dönemde bazı medyatik isimlerin başına gelebilir. Bahsettiğim ünlülerin ortak özelliği ise 1970-1984 yılları arasında doğmaları.
Çünkü bu tarih aralığında gökyüzünde Neptün-Yay transiti var. Peki, nedir bu Neptün? Kim sataştı da ona, bu kadar huzursuz diyecek olursanız; son iki yıldır Satürn'ün Yay burcundaki seyrini hatırlatmak isterim. Belirttiğim yıllarda doğanların hayatını her anlamda değiştiren gökyüzü, şimdi onlar için son sınavını planlıyor.
Bu dönemde yaşamlarında engebeli yollarda yürüyecek olan, 1970–1984 yılları arasında doğan ünlüler şöyle: Serdar Ortaç, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Meryem Uzerli, Cansu Dere, Murat Dalkılıç.

ASTRO FELSEFE
Birlikte olacağımız kişiyi görerek ama onun değil, kendimize olan inancımız ve sevme kabiliyetimizle yola çıkmalıyız. Üstelik hata yapmayı göze alarak. Tecrübe, sadece yanlışlardan ders almayı değil, doğrulardan da çıkarım yapmayı gerektirir. Doğrularınızla, yanlışlarınızla kendinizi kabul edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA