Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yöneticiler yeni kararlar verebilir

Bugün Ay, gökyüzünün en sinsi gezegeni ile iletişim kuruyor. Bu da hayatımızla ilgili önemli gelişmelere tanıklık edebileceğimizi vurguluyor. Ve yeni kararların duyurularını yöneticilerden dinleyeceğimizi işaret ediyor. Kurumsal ve aile şirketlerinin yapısının değiştiğini öğrenebiliriz. Gelişmeler her ne kadar şaşırtıcı olsa da kurumların uzun vadede kaderlerini belirleyecek adımlar atacaklarını belirtiyor gök kubbe. Gökyüzü günlüğü, kadınlar ve çocuklar hakkında yeni uygulamaların da yürürlüğe gireceğini vurguluyor. Eğer sağlık sektöründe çalışan biriyseniz, çalıştığınız kurumda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yapılacak yenilikler bulunduğunuz konumu, statüyü etkileyebilir. Birimizi değil hepimizi değiştirecek Mayıs ayı yaklaştıkça, Nisan ayının da gündemi dağılıyor yavaş yavaş... 2007'den beri ticaretle uğraşanları ilgilendiren Marsİkizler seyri bu kişilerin önlerine hayal edemeyecekleri fırsatları çıkarabilir. Akşam saatlerinde sosyal medyanın gündemi bir anda değişebilir. Dışarıda programları olanlar, son dakika planlarını değiştirebilir. Gün hızlı, duygular ondan hızlı akacak… Gökyüzü, toprak burcunda hareket ederken, gece geç saatlere kadar herkesi bir şekilde yüksek tutabileceğini işaret ediyor.

ASTRO STİL
Unutmayın; Yeniay döngüsünde planlanan çalışmalar, uzun soluklu ve kalıcı olabilir. Eğer evliyseniz ilişkiniz toparlanabilir. Bugünlerde sizi sınırlayan tüm dengeleri değiştirmek isteyebilir, Şubat ayından bu yana planladığınız estetik yaptırma fikrini hayata geçirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA