Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat!

Gökyüzü bugün beklemesini bilene, yeri geldiğinde taviz de vermesi gerektiğini öğretmek istiyor. Sebebi ise 9 Nisan'dan bu yana karışık duygulara boğan Merkür. Bugün aynı zamanda geri giden Merkür, Uranüs'le kavuşum yapacak. Bu da en hızlı alanlarda yani dijital ve internet dünyasında, yeniliklerinden haberdar olacağımızı vurguluyor.
Birçok fenomen için de farklı bir gün olabileceğini işaret ediyor.
Kazananı da, kaybedeni de çok olacak bugünlerde renkli olaylara şahitlik yapabiliriz.
Uzun soluklu ilişkilerin bitişlerine tanıklık edebilirsiniz.
Bu döngüde en önemli gelişme, dünyanın birçok ülkesinde eş zamanlı toprak hareketleri.
Güneş, her ne kadar zarif bir burçta hareket etse de dünden daha yüksek bir gün yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın. Yurt dışı eğitimiyle ilgili bir planınız varsa evraklarınıza özen göstermeyi unutmayın. Bu dönemde evlilik hazırlığı yapan çiftlere sakin ve soğukkanlı olmalarını tavsiye ederim. Göz önündeki kişilerin de bugünlerde yeni ilişkilere yelken açtığını görebilirsiniz.
Her köşede farklı bir dedikodunun yaşandığı bu süreçte siz siz olun, bu haftayı sakin bitirmeye çalışın.

ASTRO DUYURU

Hayallerinizin peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olur. Yılın başından bu yana ilişkilerin deyim yerindeyse tadını kaçıran Venüs, yeniden Koç burcunda hareket etmeye başlıyor. Sosyal ilişkiler güçlenirken, evlilik kararlarının arttığını fark edebilirsiniz. Bununla beraber hamilelik haberleri alabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA