Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugünden intibaren para piyasaları renklenecek

Bugün, Mayıs ayının gündeminden size bahsetmeye devam ederken, bu ayın herkes için kazançlı olacağını bir kez daha belirtmek isterim. Tabii bazıları için geçerli olmayacak. Bu bazıları kim derseniz, hepimizin yakından bildiği egosu yüksek insanlar! Girdiği ortamda herkese yüksekten bakan kişilere gök kubbe, 25 Mayıs'a kadar küçük dersler vermeyi planlıyor. Aynı zamanda Türkiye, dünya basınından inmeyecek gibi görünüyor.
Nihayetinde Güneş, Türkiye'nin natal haritasının tam karşında hareket ederken, Uranüs'te Koç burcunun son derecelerinde. Hal böyle olunca; toplumların olayların, üstüne üstüne gitmekten korkmayacağını işaret ediyor. Bugünden itibaren para piyasaları renklenirken, nabzı da yükseltecek. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; yaklaşık 63 gündür gündelik kararlarımızı ve ilişkilerimizi karıştıran Venüs ve Merkür retroları yarından itibaren bitiyor. Bu da demektir ki, gökyüzünden yeryüzüne güçlü günler akıyor; tabii değerlendirebilene! Bugünden itibaren Mayıs ayının kime ne kazandıracağını ise ayın enlerinden yorumlayabilirsiniz.

MAYIS AYININ EN'LERİ
KOÇ - EN BECERİKLİSİ
BOĞA - EN MUTLUSU
İKİZLER - EN ŞAŞIRTICISI
YENGEÇ - EN ÖZLENENİ
ASLAN - EN YÜKSELENİ
BAŞAK - EN GÜÇLÜSÜ
TERAZİ - EN HEYECANLISI
AKREP - EN ZENGİNİ
YAY - EN ÇOK KAZANANI
OĞLAK - EN HAREKETLİSİ
KOVA – EN AŞIĞI
BALIK – EN HUZURLUSU

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA