Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aslan burcu kadın ünlüler gündemin ortasına düşecek

Bugün gökyüzünde Ay, Satürn ile 60'lık yapıyor; iyi duygular takdir toplarken, insanların gerçek yüzü bir anda ortaya çıkabilir. Bazı kişilerin bugün yaptıklarıyla geleceğinin şekilleneceğini söylüyor gezegenlerin yıldızlardaki seyri… Bugünlerde iş kurmak isteyenleri destekleyen gökyüzünün akışı, yeni başlayacak ilişkilerin de temelini oluşturacak. Özellikle gönlü yaralı, yılın başından bu yana yüzü gülmeyen ünlülerin de hayatının değişeceğini vurguluyor.
Aklınıza gelen gelmeyen birçok evliliği ve ortaklığı bitiren yılın ilk dört ayı, bir anda kaderin tesadüflerle şekillendiğini gösterecek. En çok da ümidini yitirenler döngüden nasiplenecek. Eğer bu dönemde evinizi taşımayı düşünüyorsanız, önünüze çok farklı fırsatlar çıkabilir. Ne de olsa gökyüzü dinamik bir ruha sahip. Bu da ani kararlarla dolu günlerde olduğumuzu vurguluyor.
Duyguları yöneten Ay, ateş grubunda olan Aslan burcunda hareket ederken, Aslan burçlarının konuşulacağını vurguluyor. Eğer sizin de çevrenizde Aslan burcu kişiler varsa, şaşırtıcı davranışlarıyla dikkat çektiklerine tanık olabilirsiniz.
Göz önündeki Aslan burçlarının yorumları da farklı çevrelerin tepkilerini çekebilir. Kim bu konuşulacak Aslan burçları diyorsanız: Meryem Uzerli, Deniz Akkaya, Bade İşçil ve Vildan Atasever.

ASTRO HABER
Duyduk duymadık demeyin; bugün Merkür, Koç burcunda düz seyrine giriyor. Yılın ikinci Merkür retrosunu geride bıraktık, gözünüz aydın. Bu demektir ki; ertelenen işlerimizde geri dönüşler olabilir. Eğer son üç haftadır anlam veremediğiniz sorunlar yaşıyor ve aksiliklere maruz kaldığınızı düşünüyorsanız şimdiden geçmiş olsun. Yarından itibaren hiç beklemediğiniz telefonlar alabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA