Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İş adamları için sınav haftası olabilir

Bugün göz önündeki sektörler için büyük bir gün olacağa benziyor. Özellikle medyada adını büyük harflerle yazdırmış bazı kuruluşların alacağı kararlar, gündemi bir anda değiştirebilir. İletişim gezegeni Merkür'ün, mücadele gezegeni Mars ile yaptığı sert açı, medyayı kapsayan tüm sektörlerde yeni kararlarla farklı bir yöne doğru gidebileceğini işaret ediyor. Bugünden sonra gökyüzü herkesi biraz daha lükse ve para harcamaya iterken, kendinizi bir alışveriş merkezinde bulabilirsiniz.
Ancak işadamları için bugünkü gökyüzü konumları, tamamen sınav haftası olarak algılanabilir.
Ve manşetlerde akıllara kazınacak hikayelerini okuyabilirsiniz.
Sabah saatlerinde her ne kadar gün dağınık başlasa da öğleden sonra işler ve iletişim hız kazanabilir.
Eğer eşinin ailesiyle problemleri olan kişiler tanıyorsanız, bu süreçte onların sorunları tamamen değişirken, aradaki maddi sorunların dahi çözüldüğünü görebilirsiniz.
Nihayetinde Mayıs ayının kerameti, geçmişten gelen sorunlu ilişkileri çözmesi. Güneş'in Boğa burcundaki seyri, haftanın son günü olmasına rağmen büyük firmalar ve yeni oluşumlar için imza ya da anlaşma zeminini başlatabilir.
Firmalar yeni marka yüzleriyle anlaşırken, devam eden iş birlikleri de bir anda bozulabilir. Önümüzdeki günlerde göz önündeki genç ünlülerin iddialı tutumları, bazı işleri kaybetmelerine neden olabilir. Gezegenlerin seyri; sağlam adım atanları, dikkatli ve sahiplenici davrananları mükafatlandırırken, 'Ben her şeyi biliyorum' diyenleri dışlamakla meşgul olacak.

ASTRO SAĞLIK
Uzun zamandır estetik kararları alıp uygulayamayanların bu dönemde engelleri kalkıyor. Özellikle kafa karışıklığı yaşayanlar, bu süreçte sevdiklerinin yönlendirmesiyle daha hızlı kararlar alabilirler. Birçok kişinin diyeti ve detoks süreci gökyüzünden destek görürken, stilini ve saç modelini değiştirenlerin sayısı bir hayli artabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA