Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dönemde evlenen mutluluğu yakalayacak

Gündemi yoğun ve bir o kadar tempolu, eskilerin konuşulacağı güne hoş geldiniz!
Sabahın erken saatlerinde başlayacak iletişim trafiği birçok kişinin kararsızlığı ile tüm planları değiştirecek. Gün karışık başlasa da endişelenmeyin, keyifli devam edecek diyor gökyüzü. Aynı zamanda güzel haberlerle birlikte daha çok aile ortamlarında olunacağının da habercisi.
Tabii gökyüzünün haylaz gezegenlerin iletişimi, dünyanın hızlı bir günden geçtiğini bir kez daha gösterirken, uluslararası konularda verilen sözlerin askıya alınabileceğine işaret ediyor.
Gezegenler bugünlerde dünyayı yöneten siyasi liderleri huzursuz ederken, birçok ülkede sıcak saatlerin yaşanabileceğini vurguluyor.
Gezegenlerin cumartesisi ve ya pazarı olmadığı için son dakika haberleri, hepimizin ilgi odağı olabilir. Kendimizi gelişmeleri takip etmekten alıkoyamayabiliriz.
Baharın ışıkları, yalnızların yüreğini bugünden itibaren ısıtırken, fırtınalı ilişkilerden çıkanların bile yüreklerinde bahar çiçeklerinin açabileceğinin müjdesini veriyor gökyüzü. Nihayetinde Ay–Terazi– Güneş–Boğa-Jüpiter-Terazi iş birliği bugünlerde yapılan düğünlerin bile bir yastıkta kerevetine çıkabileceklerini vurguluyor. Bu döngüde evlenenler oldukça şanslı anlayacağınız.
Yürekleri ısıtacak gökyüzü olayları, kişisel kavgaları ve kızgınlıkları da farklı yorumlamamıza neden olacak.
İnce eleyip sık dokumaya dikkat edin.
Bir şekilde farkındalık kelimesini bertaraf edebileceğimizi işaret ediyor gök kubbe.

ASTRO
FELSEFE
Sevgi ve güven kardeştir. İkisinin bulunmadığı yerde huzur da alır başını gider. Sevginiz huzursuz, güveniniz sevgisiz kaygıdan başka hiçbir şey vermez. Bahsettiğim iki duyguyu buluşturduğunuzda mutlaka kıymetini bilin. Yoksa bu duygular sizde uzun süre kalmayacaktır. Çünkü sevgi ve güven duyguları yalnızca sahip çıkabilende konaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA