Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Su ile ilgili problemler çıkabilir

Mars, Neptün ile 90'lık oluştururken kaybettiğimizi sandığımız kişileri, yeniden hayatımıza alabiliriz. Alışkınlıklarımızın ön planda olacağı bugün etrafımızda olan olaylara karşı çok daha hassas ve alıngan olmamız mümkün. Eğer çevrenizde psikolojik anlamda sizi zorlayan birileri var ise özelikle bugün o kişi ya da kişilerden uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Gökyüzü tahammülü zorlarken, ilaç bağımlılığı gibi konuları da gündeme taşıyabilir. Aynı zamanda dün akşam saatlerinde Akrep burcunda gerçekleşen dolunayın etkilerine Mars-Neptün 90'lığının da eşlik edecek olması ülke gündemini de farklı bir boyuta taşıyabilir. Siz siz olun bugünü kendinize yönelik geçirin.
Türkiye'nin 10'uncu evinde gerçekleşen dolunay, bireysellikten toplumsallığa kadar her alanı etkisi altına alacak.
2017 yılının sabit ve su etkisindeki ilk dolunayı olması, Türkiye'nin natal haritasını yakından ilgilendirirken, bu süreçte global markalar gündemden düşmeyebilir. Alınan kararlar, yapılan açıklamalar hisse ve borsa değerlerinde düşüşü ya da artışı temsil edebilir.
Önümüzdeki günlerde; ismini büyük harfler ile yazdırmış kurum ya da kurumsal firmaların, aile şirketlerinin, yöneticilerinin, hatta CEO'ların ani değişikliklerine tanık olabiliriz. Bu açıdan Akrep burcundaki dolunay, önümüzdeki 21 gün boyunca Türkiye ekonomisinde 1948 yılında kurulan tüm kurum ve kuruluşları yakından ilgilendiriyor.
Birçok sorunun cevabının aranmaya başlandığı bu dönem; 'Her şeye yeniden mi başlıyoruz yoksa son mu buluyor, bazı şeyleri çözdük mü yoksa çözemedik mi?' gibi yorumları hep birlikte cevaplayacağız.
Kariyer, itibar, gelecek, toplumda yer aldığımız konuma kadar mercek altına alan dolunayın ani bir değişimin de başlangıç noktası olduğunu anlamamız çok uzun sürmeyecek. Bugün yarınlarımızın ilk günü niteliğini taşıyor. Ayrıca eviniz veya iş yerinizle ilgili su ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz; temkini elden bırakmayın derim.

ASTRO KARİYER
Uzun süredir iş değiştirmeyi düşünüyor ama bir türlü hayata geçiremiyorsanız, geleceğinizi bugünlerde planlayabilirsiniz. 1970–84 yılları arasında doğduysanız, bu konuya odaklanmış olmanız tesadüf değil. Eğer iş görüşmesine gidiyorsanız ve iş yerinin sahibi veya yönetenleri 1965-1969 yılları arasında doğmuşsa, işi kabul etmekte tereddüt etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA