Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1946-1959 yıllarında doğanlar dikkat!

Mars, Jüpiter 120'liği ile güne başlıyoruz. Bu durum; sosyal medyada ve son dakika haberlerde mega projeleri duyacağımızı, birçok ülke liderinin yeni stratejik kararlar alacağını işaret ediyor. Haftanın gündemi aslında gezegenlerin seyrine göre otomobil firmaları, lojistik firmalar olurken, yeni yaptırımlarla birçok kişinin de izdihamına neden olacak.
Tabii gökyüzü artık sabit burçlara teslim olurken, ay düğümlerinin ateş ve hava grubunda seyri, bu burçları ön plana çıkaracak. En çok da baskın ve tuttuğunu koparan yıllarda doğanları yakından ilgilendirecek. Kim bu tutuğunu koparan, dediğini yaptıran, inandığından vazgeçmeyen, kitleleri peşine takan, seveni de sevmeyeni de bol olan kişiler diyecek olursanız; 1946- 1959 yıları arasında doğanlar. Eğer çevrenizde bu yıllar arasında doğan kişiler varsa, bu kişilerin çıkışlarına hazır olun.
Gökyüzü ünlüler dünyasında bu yıllar arasında doğanları mercek altına alırken, yaptıklarıyla konuşulacaklarının da altını çiziyor. O isimler şöyle: Bülent Ersoy, Ali Ağaoğlu, Banu Alkan, Fatih Ürek.

ASTRO PSİKOLOJİ
Bugünlerde sosyal olmak istiyor ama olamıyorsanız hayatınızın bahanelerden oluştuğunu ve zihninizin yarattığı engelleri bir kez daha düşünün. Moralinizi yüksek tutacak, enerjinizi yükseltecek ve kaybolduğunuz iç dünyanızdan çıkmak size iyi gelecektir. Gezegenlerin seyri size yol ayrımları sunarken, ikileme düşen zihninizin oyunlarına aldanmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA