Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kıskançlık ve tutku çarpışıyor

Ay, Venüs ile kavuşum yapıyor. Verilen sözler önemli olacak. İnsanlar güvendikleri kişilere kucak açıyor. 'İstediğini elde et' sözünü çevremizden duymamız mümkün. Mayıs ayına mevsimi sabitleyen bir burçta devam ediyor ve ikinci haftası ile beraber hem kendimizi, hem de yanımızdaki insanların düşünce ve arzularını dikkate almaya başlıyoruz. Bu durumda konu ne olursa olsun hem karar almanın, hem de uygulamanın kolay olacağına işaret ediyor. Her ne kadar sabit fikirli yaklaşımlar bize dayatmaları gösterse de, Güneş'in Boğa burcu takım yıldızındaki yolculuğu, yaşam tarzımıza ve ihtiyaçlarımıza yönelik çalışacak. Bu vesile ile yaşam tarzımıza uygun ihtiyaçları karşılamak için risk almaya, mücadeleye devam dedirtecek.
Maddi, manevi, fiziksel görünüm, bireysel ve toplumsal normlar, güven ve kaynaklar hepimiz için bir o kadar önemli olacak. Bazı soruların cevaplarını bulmak bu hafta son derece kolay olurken, yeni başlayan birçok ilişki için 'İnceldiği yerden kopsun' sözü bir kez daha geçerli olacak.
Bahar havası estirmeye başlayan Mayıs ayı, uzun süredir beraberliği olan çiftleri mutlu sona yaklaştırabilir. Çünkü bu günler kıskançlık ve tutkunun birbiriyle çarpıştığı dolunayın etkisini en keskin hissedeceğimiz günler. Bu da demektir ki; tarafınızı doğru seçmelisiniz. Hangi duyguyu beslemek istediğinize iyi karar vermelisiniz. 'Evlilik yoluna girdik, bize bir şey olmaz' diyorsanız da bir anda işlerin göründüğü gibi olmadığı hissine kapılabilirsiniz. Bu döngüde aile büyüklerini yönlendirmek yerine idare edin. Sevenlere gelecek olursak; tutkuyla beslediğiniz aşkınızı körü körüne kıskançlık kıskacına alabilir, sevginizin üstün gelmesine şahit olabilirsiniz.

ASTROSTİL
Güneş-Boğa demek, alışveriş ve tüketimde sınır tanımayacağız demektir. Kendinizi alıkoyamadığınız alışveriş tutkunuzu yönetmek için hazırlayacağınız eksik listesi gerçekçi olacaktır. Venüs Boğa'ya geçtiğinde pişman olmak istemiyorsanız dolapları karıştırmadan alışverişe çıkmayın. Saç stilinizi değiştirmek istiyorsanız bilmediğiniz kuaförlere gitmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA