Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aile kavramı ön plana çıkacak

Kendini keşfeden bir adım öndedir' gibi bir ruh haline bürünen haftanın son gününe erken başlayabiliriz.
Duyguları temsil eden Ay' ın, iletişimi yöneten Merkür ile olumlu açısı kalbimizle mantığın el ele verdiğini gösterecek. Bugün özelikle birçok ailenin köklü kararlar alabilmesi, sevgiyi tercih etmesi için uygun bir dönem olabilir.
Kaygılardan daha çok hislere yönelmek ve duygularla hareket etmek, günün gündemini oluşturabilir.
Bu da birçok kişinin sosyal bir gün geçirebileceğini, hatta kısa mesafeli yolculukların söz konusu olabileceğine işaret ediyor. Gökyüzü anlık kararları desteklerken, dikkat dağınıklığı yaşayarak pot kırabileceğinizi de belirtiyor.
Siz siz olun, bugün uzun zamandır görmediğiniz kişilerle görüşürken, düşündükten sonra harekete geçmeyi aklınızın bir yerine not edin. Özellikle aile bağlarının ön planda olacağı bugün, Anneler Günü'nün yanı sıra düğün-davet gibi organizasyonlarda birlikte hareket etmek, biraz yorucu olabilir.
Çevremizdeki insanların ihtiyaçlarına kulak vermek son derece önemli olurken; bir anda farklı sorumlulukları üstlenmek; hatta maddi destek vermek zorunda kalabilirsiniz.
Dinlenme fırsatı buluğunuzda unutmamanız gereken en önemli ayrıntıyı size bir kez daha hatırlatmak isterim; şans kapılarının sonuna kadar açıldığı Mayıs ayında hayata verdiğiniz kadarından fazlasını alabilirsiniz.
Tabii iyilik yapan iyilik bulacak, uyanıklık yapanın da planları bozulacak.
Yani gökyüzünün istisna tanıdığı kişiler yine emekçiler ve fedakarlar olacak.
Yeni projelerin, yeni aşkların, yeni evliliklerin sıkça konuşulacağı bugün, aile kavramı bir kez daha gündeme gelip günün önem ve anlamını belirten resim kareleri ile dolup taşacak.

ASTRO SEVGİ
Anne… Hayatımızdaki en önemli değer. Daha bilincimiz açılmadan duygusal kodlarımızı aldığımız adres. Doğuran, büyüten, destekleyen, seven, güvenen, fedakarlık yapan... Bir de tabi anne olmadan anne gibi yaşayan, bir insanı himayesine alan gönüllü anneler var. Mucizevi yetenekleri olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA