Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Tropikal adalarda doğa olayları yaşanabilir

Bugün gökyüzünde yer değiştirme töreni var. Merkür, yeniden Boğa burcuna geçiş yapıyor. İletişim gezegeni Merkür, lükse düşkünlüğün artacağı bir dönemin habercisi... Bu dönemde bütçe planlamasını iyi yapamayanlar, ay sonunda 'Çok kazandım ama çok daha fazlasını harcadım' diyebilirler.

DİYET YAPMA ZAMANI
Merkür-Boğa süreci; hem harcamaları, hem de kazançları destekleyecek. Aşırılığın hakim olduğu gökyüzü, bize her şeyi kontrol altında tutmanın faydasını gösterecek. Bu süreçte fazla kilo aldığınızı düşünürseniz, kararlı davranıp diyetinizi gözden geçirebilirsiniz.
Bırakmak istediğiniz bir alışkanlığınız varsa, bu süreçte rahatlıkla bu alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz. Çalışkanlığın ön plana çıktığı bir gün olacak. Ay, Güneş ile olumlu açı yaparken, hizmet alanlarında güven önem kazanacak. Hatta birçok kişi ve kurum, hizmet sektöründe çok daha dikkatli hareket etmeye başlayacak. Bugüne kadar beklettiğiniz, bir türlü yapamadığınız evrak ve kayıt işleriniz varsa, bugün tüm bu işlerinizi organize etmek için uygun bir gün.
Eğer uzun zamandır almak istediğiniz bir gayrimenkul/otomobil veya çekmek istediğiniz bir kredi varsa, bu haftayı mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.
Kararlı ve ısrarcı hareket eden birçok inşaat firması, bugünlerde popüler hale gelebilir ve adından söz ettirebilir. Emlak dünyasını harekete geçirecek olan Merkür, Güneş ve Boğa seyri, yazlık veya başka bir şehirde ev almak isteyenlerin de kolları sıvamasına neden olacak.

ANİ TAŞINMALAR
Bu süreçte birçok kişinin eviyle ilgilenmesi gerekebilir. 'Asla taşınmaz' dediğiniz kişiler farklı bir semte taşınarak herkesi şaşırtabilir. Günün gündemi 'toprak' temalı olunca, doğa-toprak ilişkisi de gündeme gelebilir. Paniğe kapılmanızı istemem ama tropikal adalarda doğa olayları yaşanabilir.

ASTRO ALIŞVERİŞ
Merkür, sabit burç Boğa'da konumlanırken abartılı harcamalar yapabilirsiniz. En çok satın alınacak ürünlerin başında; mücehevher, saat ve ayakkabı geliyor. Bugünlerde gökyüzü; rahatlığı, şıklığı ve lüksü temsil eden Venüs'ün yönetimine teslim oluyor.
Alışverişte kendinizi özel hissetmek için farklı alanlara yönelebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA