Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Siber saldırılar gündeme gelebilir

Bugün Ay'ın, Merkür'e kafa tutumasıyla biraz meşgul olacağız. Nasıl mı? Gökyüzü duyduğumuz her şeye inanmamak gerektiğinin altını bir kez daha çizerken, bir anda basında ve sosyal medyada gündeme gelen videoları konuşmaya başlayabiliriz. Hatta olayların bir anda tırmanabileceğini söyleyen gezegenlerin seyri, sivil toplum örgütlerinin açıklamalarıyla olayların nereye gittiğini anlamak için oldukça çaba sarf edeceğimizi bile vurguluyor.
Günün sonunda kendimizi birilerinin fazla cesur çıkışlarını tartışırken bulabiliriz. Gündem kendi içinde çıkışlarla başlarken, gündelik hayata birçok kişinin ilişkisini konuşmaktan dedikodu masaları yorgun düşebilir. Eğer siz de renkli bir çevreye sahipseniz, düzenli görüştüğünüz insanların çıkışlarını konuşabilir ya da duyabilirsiniz.
Bugünlerde ilişkilerin arka sokakları daha çok irdelenirken, boşanan çiftlerin çocuklarıyla ilgili konular da gündeme gelebilir. Eğer ailenizde son zamanlarda işleri yüzünden evililiğinde problemi olan kişiler varsa, bu süreçte iyileştiren fırsatlarla karşılaşabilirler. Haftanın ortasından geçerken 'Halsizim' sözünü gün içerisinde birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Sebebi ise şansı yöneten Jüpiter'in geri hareketinin yanı sıra bir de Balık burcunda hareket eden Neptün'e kafa karışıklığı vermesi.
Türkiye gündeminde ise bu kafa karışıklığı borsayı dalgalandırabilir. Özellikle belli kuruluşların hisse senetlerinin düşmesine sebep olacak sansasyonel dedikodulara veya olaylara şahitlik edebiliriz.
Bu iki gezegenin ilietişimi daha önce 2016 yılının Ekim ayında yaşanırken, siber saldırılar gündeme gelmişti. Bu da demektir ki, ABD'nin Ekim ayında yaşadığı siber saldırının benzeri bir kez daha yaşanabilir. Peki bu sefer nerede yaşanacak derseniz, bunu da yaşayarak göreceğiz.

ASTRO BİLGİ
Ay'ın Merkür ile yaptığı 90'lık açı herkesin üzerine gereksiz bir gerginlik vermekle beraber, aile bağlarını da zorlayan bir etkiye sahip. Düşüncelerimizi dile getirirken keskin bir üslup takınabilir, sosyal hayata uyum sağlama konusunda zorluk yaşayabiliriz. Alınganlığın ve hassasiyetin ön planda olduğu bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA