Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İnanç ve din konuları gündemde

Ay, Jüpiter 120'liği meydana gelirken temelleri sağlam olan duygusal ilişkileri destekler nitelikte olacak. Herkes birlikteliğinde yaşanan sorunları halletmekten yana olurken, kısa süreli ilişkilerde de evlilik kararları alınabilir.
Özellikle gönül bağı sağlam olan ilişkiler ve evlilikler rahat bir sürece girerken, bu birlikteliklere karışmak isteyen üçüncü kişiler de kendi kendilerini bertaraf edebilirler.
Gökyüzü, kötü niyetli kişilere iyi bir ders vereceğini işaret ediyor. Nasıl mı derseniz; kendi isteklerini ve benliğini ön plana koyarak, çevresinde bulunan kimseyi önemsemeyen kişileri çok ağır sınavlara tabi tutarak.
Gökyüzünün vurgu yaptığı bir diğer nokta ise eski aşklara duyulan özlemin artabileceği yönünde.
Kalbi karışık bireyler bu döngüde eski ve yeni aşk arasında kıyaslama yapmaya başlayabilir ve bu durumu birlikteliğine yansıtabilir. Aklı ile kalbini bir tutmayı başaranları büyük mutluluklar beklerken, aklının karışıklığı ile yanlış tercihler yapanlar da bedelini ödeyecekler.
Merhametin ve şefkatin baskın olacağı bugünlerde, özellikle büyük isimlerin ve markaların sosyal sorumluluk projelerine şahit olabiliriz.
Çevre veya gençlerle ilgili dünyaca söz sahibi sosyal sorumluluk vakıflarının tüm dünyayı ilgilendiren çalışmaları ortaya çıkabilir.
İnanç ve din konulu tartışmalar gündeme gelirken, bu konuda uzmanlaşmış kişilerin açıklamaları dünyada çok fazla ses getirebilir. Maneviyatın her şeyden önemli olduğu günlerden geçerken, Ay- Jüpiter 120'liği kutsal olan her şeyi ön plana çıkarmayı planlıyor.
Eğer uzun zamandır huzursuzluk duyduğunuz ve nedenini bir türlü anlayamadığınız bir durum yaşıyorsanız; bu süreçte kendinizi çok daha iyi hissedebilir, kendi içinize yönelmek isteyebilirsiniz.

ASTRO TAVSİYE

İnsanların iyi tarafını görmek, kötü tarafından daha zor! Merhamet duygusunun, yardımseverliğin her şeyden önemli olduğu günlerden geçerken, şahit olduklarınızı kalbinizle değerlendirin. Maddi ve manevi zenginliklerinizi daha da geliştirmek için kişisel gelişiminize önem verebilir, kendinize paha biçilmez yatırımlar yapabilirsiniz.
Bu döngüde kendini seven kazanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA