Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Cemiyet hayatı gündeme gelecek

Güne, güzelik gezegeni Venüs'ün şans gezgeni Jüpiter'e meydan okumasıyla başlıyoruz. Bu da birbirini şu an sevenlerden çok, geçmişte sevenlerin sıkıntıları olabileceğine işaret ediyor. Hedefe ise cemiyet hayatının önde gelen isimlerini koyuyor.
Özelikle topluma mal olmuş ailelerin evliliklerini, ilişkilerini masaya yatırırken, bu isimler boşanma ve rekor tazminat davaları ile gündeme gelebilirler. Tabii bu da birçok magazin kulisini harekete geçiririken, gündelik hayatta herkesin diline düşebilecek, dudak uçuklatacak rakamların konuşulacağını vurguluyor.
Eğer Türkiye'nin önde gelen markalarından birinde çalışıyorsanız, çalıştığınız firmanın bu günlerde basında, özellikle magazinde sıkça yer almasına hazır olun.
Tabii gündem bunlarla da sınırlı kalmayacak. Güneş, Boğa burcunun son derecelerinde hareket ederken, birilerinin çıkışları için 'Yürek yemiş mübarek' sözünü hep birlikte söyleyeceğiz.
Haftanın son iş günü bitmeyecek gibi görünürken, geçtiğimiz hafta futbolcuların özel hayatını deşifre eden gezegenlerin seyri, bugünden itibaren ve hafta sonu yine o isimlerin sıkça konuşulacaklarını gösteriyor. Bu arada gökyüzü, önümüzdeki günlerde transfer dünyasında da özel hayatlarıyla değerlendirilecek birçok futbolcu olacağını işaret ediyor. Bugün akşam saatlerinde eğer bir oganizasyona katılacaksanız, dağınıklığınız başınızı ağrıtabilir. Bugün sevdiğiniz kişilerin özel gününe yetişmekte zorlanabilir, trafikte olmadık aksilikler yaşayabilirsiniz. Sabrınızın sınırları zorlanırken bugün ayrıca özel ve değerli eşyalarınıza dikkat etmenizi de öneririm. Cep telefonunuzu ya da cüzdanınızı bir yerlerde unutabilirsiniz.

ASTRO BİLGİ
Samimiyetten yoksun insan, ne yaşadığını anlamaz. Çevremizdeki insanların hayatlarını sorgulayacağımız bugün, yakın dostlarımızın kendileri ile ilgili sakladıkları bilgiler ortaya çıkabilir. Özellikle şüphe duyduğumuz insanların hakkında yanılmadığımızı görmek ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha ortaya çıkaracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA